Seuran esittely

SaTaSeuramme toimii Savon alueella antaen tukeaan hevosharrastajien harrastetoiminnalle. Ajatuksenamme on asennoitua avoimin mielin uusiin ideoihin hevosharrastukseen liittyen ja mahdollisuuksien mukaan yhteistyössä toteuttaa erilaisia hevostapahtumia. Seuramme haluaa kiinnittää huomiota myös omilla yksityistalleillaan toimiviin hevosharrastajiin ja luoda tukea seuratoiminnan kautta niille talleille, joissa ei varsinaista "omaa seuraa" ole.

Tällä hetkellä jäsenistömme asuu ja toimii pääasiassa Leppävirran, Varkauden ja Kuopion alueella, mutta seuraamme ovet tervetulleita kaikki myös muilta paikkakunnilta.

Yksi merkittävä toiminnan kohteemme on näyttelytoiminta match show -muotoisena. Mikäli mielessäsi olisi hevosharrastamiseen liittyviä ideoita, joita haluaisit toteuttaa, mutta tarvitsisit tähän tueksesi muitakin innokkaita, niin toivomme, että voimme vastata haasteeseen. Tervetullut toki olet joukkoomme, vaikka sinulla ei tällä hetkellä olisikaan palavaa halua alkaa toteuttaa tapahtumia vaan vaikkapa vain tarve kuulua ratsastusseuraan ja saada tätä kautta mm. SRL-etuudet.